Subvenció “Anem al Teatre”

Anem al Teatre

Anem al Teatre és un programa organitzat per la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb els ajuntament, que ofereix espectacles de gran qualitat artística i pedagògica de teatre, musica i danses als alumnes d’educació infantil, secundari, batxillerat i cicles formatius.

Aquest curs l’Ajuntament de Capellades s’hi ha adherit i oferiran uns espectacles per a diferents cicles dels escolars de Capellades i la companyia vindrà en horari escolar al Teatre La Lliga Capellades.

La primera representació que es durà a terme es el espectacle Brass, Brass, Brass el dia 16 de novembre de 2016 pels alumnes cd C. Superior. El cost per nen per anar al espectacle és de 5,20€. L’Àrea d’Educació i Cultura de l’Ajuntament de Capellades farà una aportació de 2,20€ per alumne. D’aquesta manera el cost per alumne/a seria de 3€.

Des de l’AMPA hem decidit subvencionar aquests 3€ per totes aquelles famílies que siguin socis del AMPA. Per tant la sortida tindrà un cost de 0€ per totes les famílies sòcies de l’AMPA.

Aquest subvenció s’anirà fent extensible a la resta de representacions tant per C. Mitja com per C. Inicial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *