Eleccions al consell escolar

cartell eleccions al consell escolar

El proper dia 30 de Novembre, es convoquen eleccions al Consell escolar de Centre per renovar la meitat dels seus membres, a la nostra escola es renova dos dels representants del sectors famílies.

Per què participar al consell escolar?

Totes les famílies estem representades en el consell escolar de centre. Per això, és important dir la nostra opinió i intervenir en l’educació dels nostres fills i filles a través d’aquest espai. El consell escolar és l’òrgan de participació més important que, com a mares i pares, tenim a l’escola i institut. Aprofitem-ho!” (FAPAC – Campanya Consells Escolars)

Raons per participar a les eleccions?

Aquest primer trimestre del curs (entre novembre i desembre) se celebren als centres educatius catalans les eleccions per renovar els membres que hi formen part del consell escolar. És un moment decisiu perquè hem de fer visible la nostra veu. Hem de participar-hi per garantir la democràcia a la nostra escola i institut. Tenim moltes raons per participar-hi.” (FAPAC – Campanya Consells Escolars)

Cens electoral
La publicació del cens dels mares, pares, tutores i tutors legals tindrà lloc el 7 de novembre i es penjarà en el tauler d’anuncis de l’escola fins el 21 de novembre. El període de presentació de reclamacions del cens electoral serà del 8 al 11 de novembre.

Qui pot ser candidat?
Tots aquells que figurin en el cens i exerceixen la pàtria potestat o la tutela dels seus fills/es.

Que cal fer?
Apropar-se a l’escola i omplir els impresos que us proporcionaran per presentar la vostre candidatura.

Període de presentació de candidatures
De dilluns 7 de novembre fins dijous 18 de novembre a la direcció del centre.

Votacions
Dilluns 30 de novembre de 15h a 18h.

Volem animar a tots els pares i mares de l’escola a presentar-se a les eleccions per ser representant de Pares al consell Escolar, i també, animar a tots i totes a participar de la votació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *