Guia “L’alimentació saludable a l’etapa escolar”

alimentació saludableEls vostres fills mengen de tot i variat? L’alimentació és una font de salut però s’ha de vigilar que aquesta sigui equilibrada, a casa i a l’escola. Per aquesta raó us proposem feu una ullada a la guia “L’alimentació saludable a l’etapa escolar” elaborada per Generalitat de Catalunya. El document parla de l’alimentació saludable, dels objectius i funcions del menjador escolar i de quins elements s’han de tenir en compte per elaborar una programació de menús al menjador escolar.

“L’alimentació és un dels aspectes més importants a la nostra vida. Esdevé plaer i necessitat alhora, podent ser una font de salut, si aquesta alimentació és equilibrada. Els nostres fills han de menjar de tot i variat (llet i derivats,carns, peix i ous, feculents, verdures i hortalisses, fruites, greixos i olis, sucres,  begudes). A casa i a l’escola, s’han de crear hàbits saludables i fer-ho des de les primeres etapes educatives.” (Gustavo de Miguel, mestre, animador sociocultural i membre de l’Associació “La Formiga”)

A banda d’aquesta guia podeu trobar més recursos relacionats amb la alimentació dels nostres infants al següent enllaç http://xtec.gencat.cat/ca/comunitat/salutescola/menjador/recursos/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *