Venda agenda escolar

Agendes primària:

Si necessiteu adquirir les agendes, durant el mes de setembre, tots els dimarts i dijous a les 16:30 h ens trobareu a la porta del carrer del Carme, el preu és de 4,5 € (si es possible porteu l’import just).

Per d’altra banda, us recordem que les agendes d’obsequi van associades a la comanda de llibres, no a la quota de soci de l’AFA. 

Agendes infantil:

Des de l’escola ens comuniquen que aquest any no es poden utilitzar les agendes d’infantil, a causa de l’actual situació sanitària.

Benvinguda curs 2020-21

Amb ànims i forces, engeguem un nou  curs que de ben segur serà excepcional.

És per això que en aquest inici de curs aprofitem l’oportunitat per recordar-vos la importància que té que totes les famílies sigueu de l’AMPA, doncs, gràcies a les vostres aportacions, podem fer moltes coses per a una escola millor.

Amb el desig que hàgiu passat un bon estiu i amb la il·lusió renovada per tal d’iniciar un nou curs, us esperem ben aviat!

AFA Marquès de la Pobla

Comunicat final de curs i canvi de nom d’AMPA a AFA

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres després d’alguns mesos d’incertesa i un cop acabat aquest curs tan diferent a com possiblement ens l’havíem imaginat al setembre.

Aquest any no ens hem pogut trobar a la festa de fi de curs com sempre havíem fet i  són molts els moments que com a comunitat educativa esperem recuperar ben aviat. 

Abans de res volíem explicar-vos  aquest canvi de nom que haureu vist en alguns dels nostres documents i comunicacions. Hem passat d’anomenar-nos AMPA a AFA perquè entenem que l’escola és un reflex de la nostra societat, una societat canviant i que al llarg dels darrers anys ha anat deixat enrere l’únic model de família tradicional per incorporar-ne d’altres i variats formats. Així doncs, com a entitat que acull totes aquestes tipologies familiars, que valora de manera positiva l’enriquiment que genera aquesta diversitat, volem formar part d’aquesta evolució social i creiem que el llenguatge que utilitzem té un pes fonamental.

(més…)