Comunicat final de curs i canvi de nom d’AMPA a AFA

Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres després d’alguns mesos d’incertesa i un cop acabat aquest curs tan diferent a com possiblement ens l’havíem imaginat al setembre.

Aquest any no ens hem pogut trobar a la festa de fi de curs com sempre havíem fet i  són molts els moments que com a comunitat educativa esperem recuperar ben aviat. 

Abans de res volíem explicar-vos  aquest canvi de nom que haureu vist en alguns dels nostres documents i comunicacions. Hem passat d’anomenar-nos AMPA a AFA perquè entenem que l’escola és un reflex de la nostra societat, una societat canviant i que al llarg dels darrers anys ha anat deixat enrere l’únic model de família tradicional per incorporar-ne d’altres i variats formats. Així doncs, com a entitat que acull totes aquestes tipologies familiars, que valora de manera positiva l’enriquiment que genera aquesta diversitat, volem formar part d’aquesta evolució social i creiem que el llenguatge que utilitzem té un pes fonamental.

D’altra banda, aquest curs era també el darrer en què el Miquel Jiménez exercia la seva funció de director. Volem aprofitar aquestes línies per agrair-li la seva dedicació i compromís amb l’escola. Sabem que la direcció d’un centre no és una tasca fàcil i que sens dubte haurà estat una aventura intensa, però segur que també plena d’aprenentatges i satisfaccions d’acompanyar l’escola que totes estimem. Gràcies per la teva tasca i molta sort i encerts en la nova etapa.

I de la mateixa manera també volem donar la benvinguda a la Núria Vinyals que inicia el nou repte de directora i pel qual pot comptar amb nosaltres pel que calgui, amb la voluntat de sumar forces i caminar plegades en aquesta nova etapa. Som conscients que la situació no és fàcil però també confiem que entre totes, sabrem centrar-nos en allò que dona sentit a l’escola i en allò que és essencial pels nostres infants. Des de l’AFA volem contribuir al bon funcionament del centre i vetllarem perquè les criatures i les seves famílies estiguin ben acompanyades, que tothom pugui expressar els seus neguits, dubtes i opinions.  Creiem que és des d’una mirada constructiva que farem forta la comunitat educativa, una comunitat que ja fa temps que posa els fonaments per caminar cap a l’escola que volem. I per això des de l’AFA volem mostrar-te el nostre compromís en el projecte que ets apunt d’iniciar,  amb la teva convicció i vocació per la feina, les famílies estem convençudes que l’escola avança pel camí correcte i que a poc a poc, i amb l’esforç de tothom, farem possible l’escola que volem. Molta sort i benvinguda!

Que un centre millori i tiri endavant és el resultat de la feina diària i constant de tot un col·lectiu de persones: dels alumnes i les famílies, del personal administratiu i de serveis (cuina, monitoratge, neteja, etc.) i del professorat en totes funcions (aules, tutories, coordinacions, especialistes,…). I és des d’aquest punt que volem agrair l’aportació de tothom.

Bon estiu i fins ben aviat,

Rebeu una cordial salutació, 

AFA ( Associació de Famílies d’Alumnes)  del CEIP Marquès de la Pobla.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *