Festa final curs 2018-19

Com ja us hem explicat en anteriors comunicats, el dia 15 de juny celebrem la nostra festa de final de curs, com cada any acomiadem el curs organitzant el sopar per totes les famílies de l’escola, però aquest any tenim alguna novetat que us volem explicar.


A diferència d’altres anys, les activitats de tarda les organitzaran des de l ’ empresa GSB i seran un “tastet” de les noves activitats extraescolars que us volem oferir per el curs 2019-2020. L’objectiu és ajudar-vos a escollir i que els nens i nenes puguin conèixer abans de triar, les activitats que poden fer el proper curs.


Som conscients de l’àmplia oferta d’activitats que s’ofereixen a la nostra vila, però seguim apostant per les activitats extraescolars realitzades a la nostra escola com a facilitador de la conciliació de les dinàmiques familiars, a la vegada volem impulsar la continuació dels valors treballats dins de les aules, apostem també per l’esport escolar que facilita les mateixes oportunitats a tots i totes, i tot això fent-ho de forma divertida.


Volem que tot es pugin dur a terme amb el màxim de qualitat, per això del proper curs comptarem amb l’empresa GSB i el seu equip de professionals.

Tant si us quedeu a sopar com si no, us convidem a fer el tastet de les activitats !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *