Candidats eleccions al consell escolar

eleccions-consells-escolarsEl dia 30 de novembre tenim la oportunitat d’escollir als nostres representats al consell escolar. Aquest any es renoven dos representats del sector dels pares i creiem convenient que coneixeu una mica més al candidats que es presenten. Per això us deixem unes petites reflexions que ens han fet arribar els nostres candidats eleccions al consell escolar del Marquès de la Pobla.

Abans però de donar pas als candidats, us volem recordar que el horari de votacions es de 15:00h a 18:00h del dia 30 de novembre.

Àngel Bescós Masana (Pare de l’Aina i del Arnau, de 2n i 5è)

candidats eleccionsEl fet de formar part del Consell Escolar respon a l’obligació que tenim tots els pares i mares de prendre part en les decisions a nivell educatiu que determinen el present i el futur dels nostres fills.

Sandra Carrillo Alguacil (Mare de l’Aleix de P-5)
candidats eleccions

Fa temps que participo activament de l’AMPA i de les Mares i Pares dinamitzadores del centre i m’adono de la importància de la participació de les mares i pares en les decisions del centre. Aquesta candidatura es un pas més, de cara a participar en les decisions del centre i fer escoltar la veu de mares i pares en l’òrgan de màxima decisió del centre d’una manera constructiva però a la vegada crítica..”

Samuel González Morro (Pare de la Nura i de la Lluna, de P-4 i 2n))

candidats eleccionsDes de fa uns anys que formo part de varies entitats culturals i educatives del poble i dia rere dia m’adono de la importància de fer escoltar la nostre veu en aspectes tant importants com pot ser l’educació dels nostre fills o filles. Es per aquest motiu, que aprofitant la oportunitat que ens donen amb aquestes eleccions al consell escolar he decidit presentar la meva candidatura.

Crec que sent present en la vida escolar podem provocar canvis positius, debatre els temes amb diferents punts de vista, treballar conjuntament i fer de la nostre escola un projecte comú a tota la comunitat educativa del centre.

Per això mateix us animo a tots i totes a participar de les eleccions al consell escolar d’aquest 30/11. Per una escola publica de qualitat i en català.

 Laura Moreno Martínez (Mare del Martí de P-3)

candidats eleccionsSóc la Laura, mestra d’educació infantil i educadora social. Mare del Martí de 3 anys i la Rita de 4 mesos. Des de fa temps, vinculada a diferents espais d participació ciutadana i activisme social. 

Crec en l’escola  com un espai de convivència i aprenentatges, on a través de  les relacions i interaccions que s’hi donen  , els nens i les nenes seran feliços i sentiran segurs i estimats. Penso que tots els moments a l’escola són educatius, per això crec en un projecte sòlid i compartit per tothom. Des de les famílies cal una implicació per enfortir  aquest projecte, des del respecte i la confiança però amb una actitud crítica i reflexiva.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *