Festa final de curs 2015-16

Arribem ja a la recta final d’aquest curs 2015/16. L’AMPA i l’equip educatiu preparem amb il·lusió la festa de final de curs.

cartell_final_curs_15_16Dissabte 11 de juny

  • Des de les 6 de la tarda: La festa començara amb jocs i tallers pels patis de l’escola. També podreu visitar per tot el centre l’exposició de treballs escolars que durant el curs han fet els alumnes.
  • A 2/4 de 9 del vespre: Sopar: amanida, botifarra amb seques o amb pa amb tomàquet, pica-pica, beguda i postres (persones amb intoleràncies alimentàries, consulteu menú).
  • Després del sopar: Graduació i comiats dels nois i noies de sisè.

Durant tota la festa hi haurà servei de bar.

El preu del sopar és de 7 euros por persona. Pels nens i nenes socis/es de l’AMPA és gratüit i haureu de venir al despatx de l’AMPA a recollir el tiquet.

La venda dels tiquets, es farà al despatx de l’AMPA (al costat del gimnàs) els dies:

  • dimarts 31 de maig, dimecres 1, i dijous 2 de juny de 16:30h a 18:30h.
  • dillluns 6, dimarts 7, i dimecres 8 de juny a les 9:00h.

NOTA IMPORTANT: En anys anteriors ens hem trobat amb casos de persones que tot i havent adquirit el tiquet no tenien lloc per sopar. Per evitar aquesta desagradable situació, aquest any les taules seran numerades.

Es a dir, al tiquet estarà indicat el número de cadira on haureu de seure al sopar, per tant les famílies que vulguin compartir taula i seure juntes, hauran d’adquirir els tiquets de forma conjunta.

Us recordem que les taules i cadires es compten i preparen en funció del número de tiquets venuts. Per això demanem a les persones que vulguin gaudir de la festa, i que no hagin adquirit els tiquets del sopar, ho facin des de les grades o ocupant les cadires que desprès de situats tos els posseïdors de tiquets quedin lliures.

US ESPEREM A TOTS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *