Venda Xandalls 2015/16

Si necessiteu el xandall per començar el proper setembre i us voleu emprovar les talles, la comanda la podeu fer aquest mes de juny els dies 8,9,10 i 11 de juny de 5 a 7 de la tarda (Deixant una paga i senyal del 30% de l’import total en efectiu).

Si feu la comanda durant la resta de l’any ho podeu fer la primera setmana de cada mes, en aquest cas l’entrega trigarà unes cinc setmanes aproximadament.

Per poder beneficiar-vos del descompte pels socis, podeu fer efectiva la quota del curs 2015-2016 el mateix dia de fer la comanda.

L’import de les quotes de socis són els mateixos que el curs passat, 33 € un fill a l’escola i 44 € dos o més fills a l’escola.

Us recordem que la confecció del xandall es només sota comanda, us recomanem que feu previsió de les peces que podeu necessitar pel proper curs, i les demaneu al mes de juny, així us assegureu de tenir cobert tot el curs.

Per a qualsevol consulta o aclariment podeu trucar per telèfon al 636080550, o escriure un correu a la nostra adreça ampamarquesdelapobla@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *