Eleccions als Consells Escolars

Com sabeu, aquest curs celebrem les Eleccions als Consells Escolars, el proper dia 26 de novembre.

El procés electoral comença dilluns 3 de novembre 2014 i té com a objectiu la renovació del 50% dels membres de cadascun dels sectors que formen part d’aquest òrgan (director/a, professorat, alumnat, pares i mares, personal d’administració i serveis, etc).

La nostra participació -la de totes les famílies- en aquestes eleccions és molt important, ja que el consell escolar és l’òrgan indiscutible per garantir el funcionament democràtic a les nostres escoles i també per fer front a la LOMCE que, com sabeu, pretén minvar la seva capacitat decisòria.

Els pares i mares tenim veu i vot per decidir l’escola que volem per als nostres fills i filles.

Podeu presentar la vostra candidatura fins al 17 de novembre, per optar a ser escollit membre del Consell Escolar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *